'Neymar kort na vertrekwens in gesprek met nieuwe club: Premier League lonkt'

'Neymar kort na vertrekwens in gesprek met nieuwe club: Premier League lonkt'

07-08-2023 20:25
21

De entourage van Neymar is in gesprek met de clubleiding van Chelsea. Dat meldt het Franse medium RMC Sport. Ook een Braziliaanse club zou contact op hebben genomen met het management van Neymar, maar de naam van die club is niet bekend.

Ook zou er interesse uit Saudi-Arabië zijn. Een overgang naar Chelsea lijkt op dit moment het meest waarschijnlijk. Neymar heeft zelf aangegeven nog steeds in een topcompetitie te willen spelen, waardoor een terugkeer naar Brazilië af lijkt te vallen. Eerder probeerde Chelsea de Braziliaan ook al te halen, maar nadat de aanvaller zijn vertrekwens bij Paris Saint-Germain uitsprak hebben The Blues nu meer kans.

Club en speler zijn nog niet tot een akkoord gekomen, ondanks het meewerken van de Parijzenaren. Neymar zou zelf op een terugkeer naar FC Barcelona mikken, maar trainer Xavi heeft hem niet in zijn plannen opgenomen voor komend seizoen. De Braziliaanse dribbelaar staat nog tot 2025 onder contract in Parijs. De 31-jarige Neymar werd in de zomer van 2017 voor 222 miljoen overgenomen van Barcelona.