'PSV wil nog drie aanwinsten binnenhalen: bod op Debast deze week nog verwacht'

'PSV wil nog drie aanwinsten binnenhalen: bod op Debast deze week nog verwacht'

07-08-2023 23:37
46

PSV is nog altijd in de markt voor Aster Vranckx (VfL Wolfsburg), Malik Tillman (Bayern München) en Zeno Debast (Anderlecht). Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Wat betreft Debast wordt er deze week nog een bod van PSV verwacht. 

De verwachting is dat PSV met een bod tussen de tien en vijftien miljoen euro komt voor Debast. Eerdere biedingen van Eintracht Frankfurt en Villarreal werden door de Belgen al afgewezen. De sommen die die twee clubs bereid waren te betalen zouden onder de tien miljoen euro liggen. Debast heeft wel al aangegeven dat hij zelf graag de stap naar PSV wil maken. Van een persoonlijk akkoord is nog geen sprake.

Wat betreft uitgaande transfers staat Ibrahim Sangaré nog op de lijst om naar de Premier League te vertrekken. Vranckx moet zijn vervanger worden, maar de Eindhovenaren hebben nog geen akkoord met zijn club Wolfsburg. Tillman is het dichtst bij een transfer. De verwachting is dat de aanvallende middenvelder snel aansluit bij PSV. De winnaar van de Johan Cruijff Schaal strijkt op dit moment de laatste plooien glad met zijn huidige club Bayern München. Het gaat hierbij om een huurperiode met een optie tot koop.