Buitenspel: Neres reageert in gebrekkig Nederlands op bericht van Kökcü

Buitenspel: Neres reageert in gebrekkig Nederlands op bericht van Kökcü

10-08-2023 19:35
20

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Neres reageert in gebrekkig Nederlands
David Neres heeft een hilarisch bericht geschreven onder een Instagram-bericht van Orkun Kökcü. De twee spelen samen bij Benfica en wonnen de Portugese Supercup door met 2-0 te winnen van FC Porto. 

Wedden

Meer odds

Na de Supertaça Cândido de Oliveira-winst schreef Kökcü op Instagram: 'De Supertaça is van ons', waarna Neres reageerde: 'Austublifs'. De twee stonden in het verleden tegenover elkaar toen Kökcü uitkwam voor Feyenoord en Neres voor Ajax.

Afgelopen zomer verliet Kökcü de Rotterdamse club voor een nieuw avontuur in Portugal. Benfica maakte zo’n dertig miljoen euro over naar Feyenoord. Neres speelt sinds de zomer van 2022 bij de topclub uit Lissabon. Hij kwam voor 15,3 miljoen euro over van Shakhtar Donetsk.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)