Feyenoord wil niet meer wachten, Te Kloese voert druk op: Straks hebben we niets

Feyenoord wil niet meer wachten, Te Kloese voert druk op: "Straks hebben we niets"

19-08-2023 07:28 Laatste update: 08:05
117

Het geduld van Feyenoord raakt op, meldt het Algemeen Dagblad. Directeur Dennis te Kloese wacht al bijna twee maanden op Luka Ivanusec. Nu wil hij opheldering van onderhandelingspartner Dinamo Zagreb.

Alles lijkt in kannen en kruiken: Ivanusec moet voor 8,5 miljoen euro de overstap maken naar De Kuip, waar een vijfjarig contract klaarligt. Dinamo Zagreb heeft echter de hakken in het zand gezet. Het moet nu snel in orde zijn, stelt Te Kloese. Anders schakelt Feyenoord door naar alternatieven. "Die hebben we", zegt de algemeen en technisch directeur van Feyenoord in het AD.

Helemaal gerust is Te Kloese er niet op. "Die (alternatieven, red.) wachten ook niet. Straks hebben we niets." Feyenoord eist daardoor opheldering van Dinamo Zagreb. Het zou helpen als de Kroaten zaterdag van AEK Athene verliezen in de derde voorronde van de Champions League. Op dat scenario hoopt ook Ajax, dat wacht op Josip Sutalo.

In de tussentijd is Oussama Idrissi wel op weg naar Feyenoord. Hij wordt waarschijnlijk nog een jaar gehuurd van Sevilla. Arne Slot laat zich niet leiden door alle transferhectiek. Liever houdt de trainer zich bezig met zijn huidige elftal. "Want daar heb ik invloed op", zegt hij. "Ik ben aangesteld om Feyenoord zoveel mogelijk te laten winnen. Het kan helpen als je er spelers bij krijgt. Maar dat hoeft niet altijd."

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!