Van de Streek kiest voor buitenlands avontuur en laat Utrecht achter voor Turkije

Van de Streek kiest voor buitenlands avontuur en laat Utrecht achter voor Turkije

19-08-2023 09:55 Laatste update: 10:06
34

Sander van de Streek heeft een nieuwe club na zijn eerdere tranfservrije vertrek bij FC Utrecht. Na zes jaar in de Domstad kiest de middenvelder voor een avontuur in Turkije bij Antalyaspor. Van de Streek tekent een contract voor twee jaar bij de Turkse club.

Van de Streek had aan het eind van dit jaar ook de optie om bij Utrecht te blijven, maar de middenvelder koos ervoor om tranfservrij naar een andere club op zoek te gaan. Met Antalyaspor heeft hij die nu gevonden. In totaal speelde Van de Streek 212 wedstrijden in het shirt van FC Utrecht. De dertigjarige middenvelder maakte 57 doelpunten en gaf 23 assists.

Wedden

Meer odds

Antalyaspor eindigde vorig jaar dertiende in de Turkse competitie. Bij de Turkse club komt hij onder andere oud-Feyenoorder Sam Larsson tegen. Van de Streek speelde eerder voor Vitesse en SC Cambuur en zijn eerste en enige buitenlandse avontuur tot nu toe was bij Flora Tallinn in Estland. Vrijdagavond maakte Van de Streek zijn debuut als invaller tijdens een competitiewedstrijd van Antalyaspor.