'Feyenoord krijgt Ivanusec-alternatief aangeboden: River Plate weet van interesse'

'Feyenoord krijgt Ivanusec-alternatief aangeboden: River Plate weet van interesse'

19-08-2023 16:18 Laatste update: 20-08-2023 10:59
88

Feyenoord wordt in verband gebracht met River Plate-aanvaller Esequiel Barco. De 24-jarige buitenspeler, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, is aangeboden in Rotterdam-Zuid.

Barco wordt momenteel door Atlanta United uitgeleend aan River Plate, dat in januari 2024 een verplichte optie tot koop van ruim zes miljoen euro licht. 'Zaakwaarnemersbureau Muy Manero heeft mandaat op Barco bij een transfer: het Amsterdamse bureau heeft de 1.67 meter lange Barco actief aangeboden bij Feyenoord', meldt 1908.

Feyenoord gaat nog steeds vol voor Dinamo Zagreb-spelmaker Luka Ivanusec, klinkt het. De Kroaten spelen zaterdagavond in de voorrondes van de Champions League tegen AEK Athene. Daarna wordt de toekomst van Ivanusec verder bepaald. 'De kans is enorm klein dat de Ivanusec-deal niet door gaat', schrijft het fanmedium. Mocht de deal toch afketsen, heeft Feyenoord alternatieven achter de hand. Barco is een van die alternatieven.

River Plate wil Barco echter graag behouden. Naar verluidt moet de multi-inzetbare aanvaller ruim tien miljoen euro kosten. De Argentijnen zijn op de hoogte van de interesse van Feyenoord. Barco speelde dit kalenderjaar tot dusver 35 officiële wedstrijden. Daarin scoorde hij acht keer en gaf hij vier assists.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!