Rangers baalt van PSV-loting: 'We spelen tegen het sterkste team in de play-offs'

Rangers baalt van PSV-loting: 'We spelen tegen het sterkste team in de play-offs'

21-08-2023 17:38
92

Rangers FC baalt dat PSV de tegenstander is in de play-offs van de Champions League. Manager Michael Beale geeft hoog op van de Eindhovenaren.

Twaalf clubs vechten deze en volgende week voor de laatste zes tickets voor de Champions League-groepsfase. Beale had liever een andere opponent geloot "Ik denk dat we op dit moment waarschijnlijk de sterkste ploeg van deze ronde treffen. Ongeacht wat er morgenavond gebeurt, hebben we ook een sterk optreden nodig in Eindhoven", zegt hij op de voorbeschouwende persconferentie.

De 42-jarige Engelsman vervolgt zijn lofzang en noemt ook Peter Bosz. "PSV is een aanvallend en uitstekend team. Ze hebben goed geïnvesteerd, scouten slim en hebben een geweldige coach." Cyriel Dessers is een van de Rangers-spelers die PSV moet pijnigen. "Dessers heeft met zijn doelpunten een goed verleden tegen PSV. Ik ben heel blij dat we hem binnen konden halen."

Danilo
Datzelfde geldt voor ex-Feyenoorder Danilo, aldus Beale. "Danilo is echt een geweldige kerel en hij heeft een geweldige persoonlijkheid. Hij heeft een paar uitdagende weken gehad na zijn transfer, maar hij is nu helemaal gesetteld in zijn nieuwe huis en kan zich nu concentreren op het voetbal."