Kroatische media weten het zeker: Ivanusec gaat definitief naar Feyenoord

Kroatische media weten het zeker: Ivanusec gaat definitief naar Feyenoord

22-08-2023 14:35 Laatste update: 14:45
154

De transfersoap rond Luka Ivanusec lijkt een bevredigend einde te krijgen voor Feyenoord. Het hoge woord is eruit, meldt de Kroatische pers: de Rotterdammers verwelkomen Ivanusec later deze maand in De Kuip.

Ivanusec gaat definitief naar Feyenoord, aldus kwaliteitskrant Jutarnji dinsdagmiddag. De enige vraag die nog boven de markt hangt, is wanneer hij zich meldt. Dinamo Zagreb speelt komende donderdag en volgende week nog tegen Sparta Praag in de play-offs van de Europa League.

Wedden

Meer odds

Wel is duidelijk dat Ivanusec aanstaande donderdag zijn laatste wedstrijd in Zagreb speelt, klinkt het. Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Dinamo over een transfersom van acht tot tien miljoen euro. Vijftien procent van een toekomstige transfer vloeit naar de Kroaten.

Feyenoord gaat zich ook versterken Slavia Praag-middenvelder Ondrej Lingr, waardoor de selectie van trainer Arne Slot nagenoeg compleet is. Mogelijk komt er nog een extra keeper. De komst van Oussama Idrissi, die weer gehuurd zou worden van Sevilla, lijkt door de komst van Ivanusec van de baan.

Ivanusec schoot dit seizoen uit de startblokken bij Dinamo Zagreb: in zes wedstrijden was de international vier keer trefzeker. Luka Stojkovic, een vergelijkbare speler die ook in de belangstelling stond van Feyenoord, wordt zijn opvolger bij Dinamo Zagreb.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!