Veerman laakt speelstijl Rangers: 'Zij schieten de ballen gewoon de tribune in'

Veerman laakt speelstijl Rangers: 'Zij schieten de ballen gewoon de tribune in'

23-08-2023 14:56 Laatste update: 14:56
134

Joey Veerman baalt van de remise van PSV tegen Rangers FC op Ibrox (2-2). De middenvelder is van mening dat de Eindhovenaren de tegengoals te makkelijk weg gaven.

Rangers legde veel intensiteit in het spel. Veerman denkt daar anders over. "Ik vond dat best meevallen. We hebben best wel veel de bal gehad, je ziet ook dat zij gewoon de ballen de tribune inschieten de hele wedstrijd", zegt hij tegen PSV TV. "Het publiek hoorde je ook klagen, dus we hadden het gewoon onder controle. We krijgen alleen op twee klotemomenten die goal tegen, zo onnodig eigenlijk." Veerman kan leven met een gelijkspel. "Als je twee van zulke goals tegen krijgt, weet ik niet of je verdient te winnen."

De sfeer in de kleedkamer was na afloop anders dan gewend. PSV liet dit seizoen nog geen enkele keer punten liggen en won de Johan Cruijff Schaal. "Dat is heel lang geleden, vorig seizoen. Uiteindelijk zijn we blij dat we twee keer zijn teruggekomen van een achterstand en dat is ook wel hoe we als team in elkaar zitten. We willen er echt voor vechten. We gaan volgende week vol voor plaatsing voor de Champions League, het vertrouwen zit heel hoog."