'Ajax wil meewerken aan Klaassen-exit: middenvelder aangeboden bij Serie A-club'

'Ajax wil meewerken aan Klaassen-exit: middenvelder aangeboden bij Serie A-club'

24-08-2023 15:10 Laatste update: 17:37
106

Davy Klaassen is recent door Ajax aangeboden bij SS Lazio. Dat meldt de Italiaanse transferexpert Nicolò Schira. De Amsterdammers lijken bereid om deze transferwindow nog mee te werken aan een vertrek van de middenvelder. 

Volgens Schira is Klaassen ergens de afgelopen dagen aangeboden aan Lazio. Het is vooralsnog niet duidelijk of de Italianen, dit seizoen ook actief in de Champions League, daadwerkelijk interesse hebben in Klaassen, die ook Franse én Turkse interesse geniet.

Eerder deze week wist Voetbal International al te melden dat ook Olympique Lyon de Oranje-international op het oog heeft. Les Gones zouden zich zelfs al in Amsterdam hebben gemeld voor Klaassen. Of hij openstaat voor een vertrek naar de Ligue 1, is niet duidelijk. 

Klaassen heeft bij Ajax, waar hij een van de grootverdieners is, nog een contract tot medio 2024. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat denkt graag mee in zijn wensen om eventueel te vertrekken uit Amsterdam. Eerder kwam ook al het gerucht naar buiten dat Besiktas hem graag zou willen inlijven. Vooralsnog hij is nog altijd speler van Ajax, waarvoor hij afgelopen zaterdag tijdens het uitduel met Excelsior (2-2) nog trefzeker was.