Roda wil goede reeks vervolgen, Groningen staat voor grote test in Euroborg

Roda wil goede reeks vervolgen, Groningen staat voor grote test in Euroborg

25-08-2023 17:00 Laatste update: 18:59

De derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie staat voor de deur en kent een aantal interessante affiches. Roda JC wil het sterke begin van het seizoen voortzetten en FC Groningen staat voor een grote test in eigen huis. Bij bookmaker JACKS.NL staan de odds weer klaar voor een avondje KKD!

Roda JC - TOP Oss: Roda wint, Enrique Peña Zauner scoort (3.80)

In Kerkrade zal de stemming opperbest zijn na de eerste twee speelrondes. De club won beide wedstrijden en staat als enige club met zes punten op plek één van de competitie. De ploeg van Bas Sibum is favoriet voor het duel met TOP Oss, dat al een keer verloor. Enrique Peña Zauner is gedeeld topscorer met drie doelpunten uit twee duels. Weet de Venezuelaan opnieuw het net te vinden en wint Roda? Dan pak je 3.80 keer je inleg!

FC Groningen - Willem II: FC Groningen wint, beide teams scoren (3.85)

FC Groningen ging de afgelopen speelronde onderuit tegen Jong FC Utrecht en zal de borst moeten natmaken voor Willem II. De Tilburgers bekleden plek twee van de KKD na een overwinning en een gelijkspel. Voor Groningen is het noodzakelijk deze wedstrijd naar zich toe te trekken met de ambities van een eventuele promotie. Scoren beide ploegen en wint Groningen? Dan pak je 3.85 keer je inleg!

Gecombineerd: 14.63

Liever een gokje wagen? Wanneer je de bovenstaande twee bets combineert, valt je odd véél hoger uit. Wint Roda van TOP Oss, scoort Peña Zauner en wint Groningen terwijl beide ploegen scoren? Dan pak je bijna vijftien keer je inleg met de odd van 14.63!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.