Tranen van geluk na Feyenoord-debuut: 'Supermooi dat Geertruida dit doet'

Tranen van geluk na Feyenoord-debuut: 'Supermooi dat Geertruida dit doet'

28-08-2023 08:24 Laatste update: 08:37
47

Gjivai Zechiël kan zijn geluk niet op. Na zijn Eredivisie-debuut tegen Almere City (6-1) kreeg de negentienjarige Feyenoorder het te kwaad en werd hij uitgebreid geknuffeld door Lutsharel Geertruida.

Zechiël mocht een kwartier meedoen van Feyenoord-trainer Arne Slot - en dat zal hij nooit meer vergeten. "Geweldig, supermooi, dankbaar, hier droom je van", stamelt de talentvolle middenvelder voor de camera van ESPN. "Het is gewoon geweldig."

Na het laatste fluitsignaal liet Zechiël zijn tranen van geluk de vrije loop en ving Geertruida hem op. "Supermooi dat 'Lutsha' dit doet. We hebben allemaal lieve jongens in het team, maar hij is wel degene die me het meest helpt", lacht Zechiël.

Slot was na afloop complimenteus. "Zechiël is heel competitief met de andere jongens. In het kwartier dat hij tegen Almere heeft gespeeld, heeft hij dat ook laten zien. Hij is snel op zijn voeten, heeft een groot loopvermogen en is technisch vaardig. Als je goed genoeg bent, krijg je van deze club en trainer de kans."