Perez attendeert Eredivisie-top op 'zeer leuke speler': Wat is hij góéd, man

Perez attendeert Eredivisie-top op 'zeer leuke speler': "Wat is hij góéd, man"

28-08-2023 08:42 Laatste update: 08:44
89

Kenneth Perez komt superlatieven tekort voor Osama Sahraoui. De Noorse smaakmaker van sc Heerenveen blies de ESPN-analist, ondanks het verlies tegen Sparta (1-3), van zijn stoel. Na afloop reageerde de hoofdrolspeler zelf bij VoetbalPrimeur.

Perez brengt bij Dit Was Het Weekend clubs als Feyenoord, AZ en FC Twente in verband met Sahraoui. "Wat is hij góéd, man", begint de ESPN-analist. "Dat is echt een goede speler. Hij dribbelt onwijs veel, maar hij doet alles met een doel. Het is niet alleen maar het hoofd naar beneden en gáán. Bovendien heeft hij diepgang. Ik vind het echt een zeer, zeer, zeer leuke speler om naar te kijken."

Sahraoui speelt nog geen jaar in de Eredivisie, maar is volgens Perez al rijp voor een betere club dan Heerenveen. "Bijna altijd als iemand het leuk doet bij zo'n club denken we aan Feyenoord", aldus de Deen, die meer clubs in aanmerking ziet komen. "Twente zoekt nog een buitenspeler, maar ik weet niet of ze geld in de portemonnee hebben. AZ is natuurlijk ook een goede optie. Het is in elk geval een zeer interessante speler."

Sahraoui was zelf ook tevreden met zijn spel tegen Sparta. "Ja, ik speelde goed, maar het was niet genoeg", zegt hij voor de camera van VoetbalPrimeur. Aan een debuut in de nationale ploeg van Noorwegen denkt de 22-jarige aanvaller uit Oslo nog niet. "Ik ben niet gebeld, ook niet door Erling Haaland."