'Feyenoord wil Van Sas naar Rotterdam halen en voert onderhandelingen met City'

'Feyenoord wil Van Sas naar Rotterdam halen en voert onderhandelingen met City'

29-08-2023 23:34 Laatste update: 30-08-2023 00:04
116

Feyenoord wil zich gaan versterken met Mikki van Sas, aldus 1908. De Rotterdammers zijn naarstig op zoek naar een nieuwe doelman en voeren op dit moment onderhandelingen met Manchester City om een definitieve overstap tot stand te brengen. 

City zal de negentiejarige Van Sas transfervrij laten gaan, maar niet zonder daar enkele voorwaarden aan te verbinden. De Engelse grootmacht hoopt een terugkoopclausule te bedingen, maar de Rotterdammers zijn daar volgens 1908 niet heel happig op. 

Van Sas kwam in het verleden uit in de jeugdopleiding van FC Utrecht, alvorens hij de overstap maakte naar City. De keeper keepte uiteindelijk 54 duels voor verscheidene jeugdelftallen van The Citizens. Daarnaast maakte hij ook drie keer zijn opwachting voor Oranje 019. 

De verregaande interesse van Feyenoord in Van Sas komt voort uit de blessure van eerste doelman Justin Bijlow. Eerder op dinsdag maakte het Algemeen Dagblad nog bekend dat ook Nick Marsman, in eerder stadium al speler van Feyenoord, ook nog tot de kandidaten behoorde. Hij lijkt inmiddels niet meer in beeld. Arne Slot en co. hopen van Sas snel te kunnen verwelkomen en vast te leggen voor meerdere jaren. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!