Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz doet één wijziging voor defensieve zekerheid

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz doet één wijziging voor defensieve zekerheid

30-08-2023 06:45
122

De kans is aanwezig dat Peter Bosz zijn opstelling voor het duel met Rangers op een positie gaat aanpassen ten opzichte van de elf van vorige week. Het Algemeen Dagblad verwacht dat niet Ismael Saibari, maar Jerdy Schouten op het middenveld zal starten naast Ibrahim Sangaré en Joey Veerman.

Bosz gaf op een persconferentie voor het duel aan, dat hij niet van plan is om zijn aanvallende speelstijl aan te passen in het cruciale duel met Rangers. De wedstrijd in Eindhoven is voor beide ploegen even simpel als uitdagend, degene die wint pakt een plek in de Champions League voorronde. De verwachting is dus wel dat Bosz defensief iets meer zekerheid inbrengt op het middenveld, door Schouten op te stellen in plaats van Saibari.

Door de keuze voor Schouten speel je zonder echte aanvallende middenvelder en lijkt het erop dat de drie middenvelders meer op elkaar gaan spelen. Achterin beginnen Olivier Boscagli en André Ramalho, zij vielen in de heenwedstrijd allebei uit met een blessure. Sangaré en Johan Bakayoko lijken dus ook te starten, ondanks de vele transferperikelen rond het tweetal. Noa Lang en Luuk de Jong maken samen met de Belg de aanval compleet.

Opstelling: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Schouten, Sangaré; Bakayoko, De Jong, Lang.