Update: Vitesse bedingt toch optie tot koop in huurdeal met Feyenoord-verdediger

Update: Vitesse bedingt toch optie tot koop in huurdeal met Feyenoord-verdediger

30-08-2023 19:57 Laatste update: 21:14
68

Ramon Hendriks gaat Feyenoord tijdelijk inruilen voor Vitesse. Dat weet 1908 te melden. De centrale verdediger verkast op huurbasis naar Arnhem. 

Hendriks zal donderdag afreizen naar Papendal en vervolgens het Gelredome, waar alle formaliteiten zullen worden afgerond. Daar wordt hij ook medisch gekeurd, waarna het niet lang zal duren voordat de ploeg van trainer Phillip Cocu de transfer wereldkundig maakt. 

Het is de tweede keer dat Feyenoord de 22-jarige Hendriks, die in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2025, uitleent. Het afgelopen seizoen speelde de centrumverdediger al voor FC Utrecht. De Domstedelingen hoopten nu opnieuw op de komst van Hendriks, maar Vitesse heeft de transferstrijd dus gewonnen. Volgens 1908 heeft de Arnhemse club geen optie tot koop bedongen in de huurdeal. Zodoende keert hij volgend jaar terug naar De Kuip. 

Update: Vitesse gaat in tegenstelling tot de eerdere berichtgeving van 1908 toch een optie tot koop bedingen. Dat meldt hetzelfde medium. De kans bestaat dus dat Hendriks zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al heeft gespeeld. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!