'Barcelona lijkt Fati van de hand te doen: Premier League-huurmove in de maak'

'Barcelona lijkt Fati van de hand te doen: Premier League-huurmove in de maak'

30-08-2023 21:15
5

De kans is goed aanwezig dat Ansu Fati dit seizoen op huurbasis in de Premier League gaat voetballen. FC Barcelona en Tottenham Hotspur praten namelijk over een huurdeal, terwijl de Spaanse aanvaller de overstap naar Londen graag wil maken.

Fati is op dit moment geen basisspeler bij Barça, nu hij moeite heeft om zijn oude niveau weer te aan te tikken na veel blessureleed. Spurs wil daardoor uitkomst bieden en de buitenspeler huren. Fati is enthousiast over een tijdelijke transfer naar de Premier League en zou zijn jawoord volgens Mundo Deportivo al hebben gegeven.

Barcelona staat op zijn beurt in contact met Tottenham over de deal. De Catalanen hebben één belangrijke eis: Tottenham moet het komende seizoen het volledige salaris van Fati ophoesten. Sevilla heeft ook navraag gedaan naar Fati, terwijl het opleidingsproduct van Barça eveneens is aangeboden bij Chelsea. Spurs is op dit moment echter veruit de grootste kanshebber.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!