'PSG trekt de portemonnee voor jonge aanvaller, uitgaven boven 250 miljoen'

'PSG trekt de portemonnee voor jonge aanvaller, uitgaven boven 250 miljoen'

31-08-2023 14:06 Laatste update: 14:52
22

Paris Saint-Germain gaat in het slot van de transferwindow de portemonnee nog trekken. Bradley Barcola lijkt spoedig de overstap te maken naar de Franse kampioen. De twintigjarige aanvaller van Olympique Lyon gaat vijftig miljoen euro kosten, inclusief bonussen. Dat melden Franse media en Fabrizio Romano.

PSG zit al lang achter Barcola aan en heeft naar verluidt twee maanden moeten onderhandelen met Lyon, maar de transfer gaat nu plaatsvinden. In de nacht van woensdag op donderdag is de jonge rechtsbuiten aangekomen in Parijs, waar hij medisch gekeurd wordt. Als dat geen problemen oplevert, zal Barcola spoedig gaan tekenen bij PSG. De Parijzenaren betalen een vaste transfersom van 45 miljoen euro, die via bonussen kan oplopen tot vijftig miljoen.

Barcola beleefde afgelopen seizoen zijn definitieve doorbraak bij Lyon. In competitieverband was hij goed voor vijf treffers en negen assists in 26 duels. Dit seizoen wacht het opleidingsproduct nog op zijn eerste goal. Met de komst van Barcola stijgen de transferuitgaven van PSG deze zomer ruim boven de 250 miljoen euro.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!