'Tagliafico ziet hereniging met Ten Hag in rook opgaan en is niet blij met Lyon'

'Tagliafico ziet hereniging met Ten Hag in rook opgaan en is niet blij met Lyon'

31-08-2023 15:26 Laatste update: 16:59
28

Nicolás Tagliafico is teleurgesteld in Olympique Lyon, meldt Foot Mercato. Deze week zou een aanbieding van Manchester United zijn afgeslagen door de Franse club, tot teleurstelling van de Argentijn.

Tagliafico was een van de kandidaten om de nieuwe linksback van Manchester United te worden, nu zowel Luke Shaw als Tyrell Malacia uit de roulatie is. Van een hereniging met Erik ten Hag, met wie hij succesvol samenwerkte bij Ajax, zal het echter niet komen: Lyon werkt onder de voorgestelde voorwaarden niet mee aan een transfer.

Tagliafico is daardoor 'niet de meest gelukkige speler' die bij Lyon rondloopt, aldus Foot Mercato donderdag. Hij is van mening dat er niets mis was met de aanbieding van Manchester United. Ook vindt de Argentijn het vreemd dat hij niet weg mag, terwijl Castello Lukeba (RB Leipzig) en binnenkort ook Bradley Barcola (Paris Saint-Germain) wel groen licht hebben gekregen.

Lyon-eigenaar John Textor wil Tagliafico niet kwijt, omdat de 31-jarige routinier bij de Franse club een belangrijke rol heeft op het veld en in de kleedkamer. Op dit moment heeft Marc Cucurella de beste papieren om de nieuwe linksback van Manchester United te worden. De Spanjaard mag op huurbasis vertrekken bij Chelsea.