Ajax wil Europese kater wegspoelen: pak 100x je inleg bij zege op Fortuna Sittard!

Ajax wil Europese kater wegspoelen: pak 100x je inleg bij zege op Fortuna Sittard!

03-09-2023 12:00 Laatste update: 04:02

ADVERTORIAL - Ajax kijkt uit naar een loodzware poule in de Europa League, maar kan in de Eredivisie komende zondag goede zaken blijven doen. De Amsterdammers treffen Fortuna Sittard en kunnen met een zege richting de top klimmen. Bookmaker JACKS.NL heeft een mooie actie klaarstaan: pak 100x je inleg bij een zege van Ajax!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je de verificatie doorloopt en doe daarna een storting. Bij een storting vanaf €20 ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer komt de x100 boost vrij. Ga na je storting naar de wedstrijd 'Fortuna Sittard - Ajax' en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. 

Wedden

Meer odds

Let op: het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders treedt de boost niet in werking. De boost verschijnt vervolgens, zorg ervoor dat deze wordt aangevinkt. De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers van 24 jaar.

Pakt Ajax de volle buit in Sittard? Dan pak je 100x je inleg! De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waardoor je tot 100 euro kan pakken! Een kleiner bedrag inzetten is ook mogelijk. Verliest Ajax of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.