'Chelsea komt in zoektocht naar opvolger Pochettino uit bij oude bekende'

'Chelsea komt in zoektocht naar opvolger Pochettino uit bij oude bekende'

2 mei - 15:20 Laatste update: 15:25
13

Chelsea is in de zoektocht naar een eventuele opvolger van Mauricio Pochettino uitgekomen bij Antonio Conte. Voor de Italiaan zou het een terugkeer op Stamford Bridge betekenen, waar hij tussen 2016 en 2018 al 106 duels aan het roer stond bij The Blues.

Chelsea-eigenaar Todd Boehly zou de afgelopen dagen nauw contact hebben gehad met Conte over een potentiële terugkeer van de Italiaanse tacticus naar West-Londen. Dat meldt La Repubblica. De Amerikaanse eigenaar zou erover nadenken om Pochettino te vervangen, gezien de teleurstellende resultaten in de Premier League.

Wedden

Meer odds

Afgelopen maand meldden Italiaanse media nog dat Conte ook in de belangstelling van AC Milan zou staan en zelfs al dat hij de nieuwe trainer van Napoli zou worden. De oefenmeester zou al meerdere gesprekken hebben gehad met de Napolitaanse clubleiding en zou ook al akkoord zijn over de contractvoorwaarden. Boehly wil daar volgens La Repubblica echter op het allerlaatste moment een stokje voor steken. Ook de naam van Thiago Motta, die goed presteert met Bologna in de Serie A, zingt bij Chelsea rond.