Carrière Hazard nadert einde: 'Hij komt elke dag dichter bij een pensioen'

Carrière Hazard nadert einde: 'Hij komt elke dag dichter bij een pensioen'

07-09-2023 08:07 Laatste update: 08:08
39

De kans dat Eden Hazard binnenkort bekendmaakt officieel te stoppen als profvoetballer lijkt iedere dag iets groter te worden. Dat verwachtingspatroon overheerst momenteel in Spanje. 

Real Madrid en Hazard bereikten ongeveer drie maanden geleden een akkoord over een contractontbinding. Sindsdien is de 32-jarige vleugelaanvaller transfervrij. Marca meldt dat hem het leven zonder profvoetbal wel kan bekoren, en dat hij nog steeds in Madrid woont. Ook gaat Hazard nog geregeld langs bij Real Madrid, omdat een van zijn kinderen daar actief is in de jeugdopleiding.

'Hij komt elke dag dichter bij een pensioen dan een mogelijke transfer naar een nieuw team', tekent Marca op. De Spaanse sportkrant haalt ook een vrij recente documentaire aan, waarin Hazard vertelt dat het tijd is om meer te genieten van het leven met familie en vrienden, 'en om een paar biertjes te drinken'. 

De 126-voudig international van België maakte in 2019 voor ongeveer 100 miljoen euro de overstap van Chelsea naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad overtuigde hij nooit echt. In vier jaar tijd speelde hij slechts 54 competitiewedstrijden. In vier van die duels maakte hij de volledige negentig minuten vol.