De Mos ziet 'geweldige speler': 'Zo legt niemand ze neer in de hele Eredivisie'

De Mos ziet 'geweldige speler': 'Zo legt niemand ze neer in de hele Eredivisie'

02-10-2023 13:24
66

Aad de Mos komt superlatieven tekort voor PSV-middenvelder Malik Tillman. De voormalig trainer heeft zaterdagavond genoten van de ploeg van Peter Bosz, dat met 3-1 won van FC Volendam.

"Ik zit heel anders te kijken dan verleden jaar en de jaren ervoor. Ik vermaak me enorm", zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Ik zie aanvallend voetbal. Het is in de zogenaamde Janneke en Mieke-wedstrijden, de kleine wedstrijden, ook aangenaam om naar te kijken. Ik heb weer een nieuw wapen gezien voor de toekomst."

Daarmee doelt De Mos op Malik Tillman. "Mocht je onverhoopt voor komen in de Champions League en de tegenpartij gaat aanvallend voetballen omdat ze moeten, dan heb je met Tillman en Ricardo Pepi een wapen, ongelooflijk. Pepi is het tegenovergestelde van Luuk (de Jong, red.). Luuk begin je altijd mee. Maar als er bepaalde fases in wedstrijden zijn, dan zou ik niet schromen om Pepi te brengen."

"Want die Tillman kan de balletjes neerleggen, zo legt niemand ze neer in de hele Eredivisie", vervolgt een lovende De Mos. "Ik was helemaal onder de indruk. Ik vind hem een geweldige speler om naar te kijken."

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: