De Jong tapt uit ander vaatje in Europa en treft oude liefde Sevilla met PSV

De Jong tapt uit ander vaatje in Europa en treft oude liefde Sevilla met PSV

03-10-2023 15:30 Laatste update: 16:08

ADVERTORIAL - Luuk de Jong staat dinsdagavond met PSV tegenover oude liefde Sevilla in de Champions League. De kopsterke spits maakte zich in Spanje onsterfelijk en moet de club nu juist pijn doen. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie Special klaarstaan voor een hoofdrol van de Nederlander!

Uitstekende statistieken voor PSV-aanvoerder

De Jong speelde in 2020 nog bij Sevilla en beleefde een onvergetelijke dag op 21 augustus. In de finale van de Europa League mocht de spits starten en scoorde hij twee keer in de Europa League-finale tegen Internazionale. De Jong schreef geschiedenis met Sevilla, maar moet dinsdag juist tegen zijn oude club aan de bak. Na de 4-0 verliespartij tegen Arsenal moet PSV winnen om overwintering in het miljardenbal in eigen hand te houden.

De Jong was al twee keer trefzeker in de play-offs tegen Rangers, maar moet het nu laten zien in de groepsfase. Bij bookmaker JACKS.NL pak je maar liefst zeven keer je inleg wanneer De Jong scoort en PSV van Sevilla wint! Dit seizoen is De Jong al goed voor elf goals en zes assists in dertien wedstrijden. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.