Daramy nam contact op met Gaaei na fout in Klassieker: 'Kon zien dat hij down was'

Daramy nam contact op met Gaaei na fout in Klassieker: 'Kon zien dat hij down was'

09-10-2023 16:08 Laatste update: 17:32
30

Mohamed Daramy heeft contact opgenomen met Anton Gaaei na zijn fout in deel één van De Klassieker op 24 september. Eerstgenoemde, die afgelopen zomer vertrok bij Ajax, hoopte zijn Deense landgenoot op die manier op te beuren. 

Daramy maakte in de zomerse transferwindow de overstap van Ajax naar Stade Reims. De vleugelaanvaller volgt zijn oude club nog op de voet en merkt dat het totaal niet goed gaat. "Er is een crisis en na de wedstrijd tegen Feyenoord heb ik hem (Gaaei, red.) een berichtje gestuurd in een poging hem aan te moedigen en om hem eraan te herinneren dat hij nog steeds een goede speler is, en dat hij moet proberen om positief te blijven, ook al gaat het nu niet goed bij Ajax", vertelt hij in een interview met Bold

Gaaei leverde in de eerste helft van Ajax - Feyenoord de bal zomaar in, waarna Santiago Gimenez voor de 0-2 zorgde. "Ik berichtte hem na de wedstrijd, omdat ik kon zien dat hij down was toen hij regelrecht naar de kleedkamer ging (na de wissel, red.). Ik weet hoe het is, want ik heb zelf ook in zo'n situatie gezeten, waarin dingen niet gaan zoals ze zouden moeten gaan."

"We raakten aan de praat en ik vertelde hem dat hij me altijd kan berichten of bellen als er iets is, want dan zijn we er voor hem", vervolgt Daramy, die Gaaei afgelopen zondag na de eerste helft zijn opwachting zag maken tegen AZ (1-2). "Het is duidelijk dat het niet zijn schuld is. Het gaat gewoon niet goed bij de club."