'Met Frenkie samen bij het Nederlands elftal? Dat zou een mooi middenveld zijn'

'Met Frenkie samen bij het Nederlands elftal? Dat zou een mooi middenveld zijn'

17-10-2023 14:11
79

Na basisplaatsen tegen Frankrijk en Griekenland kijkt Oranje-revelatie Tijjani Reijnders alweer uit naar de volgende interlandperiode. Dan hoopt hij samen met Frenkie de Jong op het middenveld te staan.

Reijnders blonk uit bij Oranje en keert voldaan terug naar zijn club AC Milan, om zich over een maand weer te melden in Zeist. Oranje speelt nog EK-kwalificatieduels met Ierland (18 november) en Gibraltar (21 november). Reijnders hoopt dat samen te kunnen spelen met De Jong, die nu ontbrak door een blessure.

"Met Frenkie samen? Dat zou een mooi middenveld zijn", wordt Reijnders geciteerd door Nu.nl. "We zullen zien wat de bondscoach doet. Het is nu aan mij om dit niveau vast te houden. En dat niet alleen. Het is nooit genoeg, ik wil altijd beter dan mijn laatste wedstrijd."

Reijnders voelt naar eigen zeggen het volledige vertrouwen van bondscoach Ronald Koeman en zijn staf. "Daardoor kan ik vrijer voetballen. Ik kan doen wat ik moet doen. (...) Maar ik moet morgenochtend wel even herstellen, hoor."