PSV-verdediger doet opvallende onthulling: 'Zou je niet denken, hè?'

PSV-verdediger doet opvallende onthulling: 'Zou je niet denken, hè?'

18-10-2023 20:43
29

PSV'er Jordan Teze speelde drie wedstrijden voor het Nederlands elftal, maar meldde zich tijdens de interlandperiode voor de trainingen op de Herdgang, en niet bij Oranje. De verdediger liet al doorschemeren overtuigd te zijn dat hij niet zou misstaan in het nationale team, en tegenover ESPN volgt een opvallende onthulling.

"Je bent tegenwoordig ook vrije trappen-specialist", stelt ESPN-verslaggever Sinclair Bischop met lichte verbazing. "Zou je niet denken, hè", lacht de verdediger. "Nee, klopt. Op de training oefenen we soms op vrije trappen en dergelijken. Ik ben een van de mensen die hem er soms inschiet. Joey Veerman en ik scoren soms, Patrick van Aanholt ook af en toe. En ik heb de dag ervoor een paar vrije trappen gescoord, vandaar dat ik op het lijstje stond."

In de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, die PSV op het Kasteel met 0-4 wist te winnen, ging Teze achter de bal staan voor een vrije trap. De bal leek in de bovenhoek te belanden, maar Sparta-doelman Nick Olij bracht redding. "Olij in goede vorm", analyseert Teze bij het terugzien van zijn doelpoging. "Hij ging richting de kruising, dat wel, maar het was niet genoeg."

Om de video te zien, moet je eerst op de tekst in de Tweet (X) klikken.