Perez hard: 'Hij werkt, klapt, doet zó zijn best, maar de kwaliteit is zó matig'

Perez hard: 'Hij werkt, klapt, doet zó zijn best, maar de kwaliteit is zó matig'

13-11-2023 09:41
79

Feyenoord won zondag dik verdiend van AZ, maar Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh maakten geen goede beurt. Kenneth Perez noemt Stengs 'slappe hap' en krijgt haast medelijden met Jahanbakhsh.

Stengs speelde tegen zijn oude club weer als nummer 10, maar grossieerde in balverlies. "Hij is weer een beetje teruggevallen, na een periode van drie wedstrijden waarin er meer pit in zat", zegt Perez bij Dit was het Weekend. "Ik vind hem teruggegaan naar het niveau slappe hap. Hoe dat kan? Ze spelen nu op niveau en tegen betere tegenstanders, dan zie je het niet meer."

Wedden

Meer odds

Jahanbakhsh komt er nog bekaaider vanaf. "Ik vind het wel een beetje aandoenlijk", aldus Perez over de Iraanse aanvaller, die van Feyenoord-trainer Arne Slot weer eens in de basis mocht beginnen. "Hij werkt, hij klapt, hij doet zó zijn best, maar de kwaliteit is zó matig."

"Dan heeft hij weer een voorzet die veel te hard is en dan zwaait hij: Sorry, sorry, ik ga wel weer mijn best doen!", lacht Perez. "Het is echt een beetje aandoenlijk. Het is prima om hem als vijftiende of zestiende man erbij te hebben, maar niet om mee te beginnen."