'PSV-achterhoede heeft op dit moment geen plek voor teruggekeerd duo'

'PSV-achterhoede heeft op dit moment geen plek voor teruggekeerd duo'

22-11-2023 19:58
21

Armando Obispo en Mauro Júnior zijn inmiddels hersteld van een slepende blessure, maar het tweetal zal plaats moeten nemen in de wachtkamer bij PSV. Het Eindhovens Dagblad stelt dat Obispo voorlopig als stand-in van Olivier Boscagli zal dienen, terwijl Mauro Júnior met Patrick van Aanholt moet strijden om wie de tweede linksback van PSV wordt.

Obispo en Mauro Júnior stonden maanden aan de kant met een knieblessure. Inmiddels hebben ze hun rentree gemaakt in een oefenwedstrijd. De twee hoeven voorlopig echter nog niet op een basisplek te rekenen bij PSV. Het ED ziet dat de terugkeer van Obispo, die in de wachtkamer plaats moet nemen, wel gunstig is voor trainer Peter Bosz, die 'wat minder' zal hoeven te schuiven in zijn elftal bij een uitvaller in de achterhoede.

Wedden

Meer odds

Over Mauro Júnior liet Bosz zich aan het begin van het seizoen nog lovend uit. Sergiño Dest is echter uitgegroeid tot de vaste linksback van PSV. Mauro Júnior zal de strijd met Van Aanholt aan moeten gaan om wel de tweede linksback van PSV te kunnen worden. In de afgelopen oefenduels moest laatstgenoemde spelen als verdedigende middenvelder, zodat Mauro Júnior de kans kreeg om als linksback weer wedstrijdritme op te doen.