Marseille-coach Gattuso door het dolle heen voor duel met Ajax: 'Het was een ramp'

Marseille-coach Gattuso door het dolle heen voor duel met Ajax: 'Het was een ramp'

27-11-2023 16:13
12

Gennaro Gattuso had zaterdag geen goed woord over voor zijn spelers na de wedstrijd tegen Strasbourg. Olympique Marseille speelde met 1-1 gelijk tegen de Franse laagvlieger, als generale repetitie voor het duel met Ajax donderdag. Gattuso begreep na afloop niets van het spel van zijn ploeg.

"Ik heb geen enkel idee waarom we speelden zoals wij dat deden", vertelde een withete Gattuso op zijn persconferentie. "Die tweede helft, daar ben ik echt woest over. Het was echt shit, een complete ramp. Ik neem zelf alle verantwoordelijkheid voor deze wedstrijd, maar het is echt een raadsel voor mij hoe dit heeft kunnen gebeuren. Het was een waardeloze vertoning. De slechtste wedstrijd sinds ik hier ben."

Wedden

Meer odds

Gattuso was na deze vernietigende woorden nog lang niet klaar met zijn betoog. De Italiaan wil nog een uitleg van zijn spelers over deze wedstrijd. "Ik verlies nog liever met 4-0 in een wedstrijd waarin je lef toont, dan dat ik op deze manier een punt pak. Ik heb mijn spelers ook gevraagd wat er aan de hand was. Want ik wil hier echt een verklaring voor hebben. Het moet voor de spelers heel snel duidelijk worden dat het een grote verantwoordelijkheid is als je het shirt van Marseille aantrekt."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!