Lang doet onthulling: 'Mijn transfer van 40 miljoen klapte, zat er echt doorheen'

Lang doet onthulling: 'Mijn transfer van 40 miljoen klapte, zat er echt doorheen'

27-11-2023 23:50
178

Noa Lang heeft afgelopen zomer nee gezegd tegen Feyenoord. Dat heeft hij onthuld in de podcast Pingelaars. De vleugelaanvaller koos uiteindelijk van PSV. Ook vertelt hij dat hij heel dicht bij een overstap naar Leeds United was, maar dat die deal op het laatste moment klapte.   

"Iedereen weet welke club ik in m’n hart heb zitten", aldus Lang, die daarmee waarschijnlijk doelt op zijn oude club Ajax. "Dan kan ik niet voor Feyenoord spelen. Ik haat Feyenoord niet, ik vind het gewoon een mooie club. Ik ben alleen niet voor Feyenoord. Ze hebben fanatieke supporters, maar ze pakken mij gewoon niet. Ik zie mezelf niet meer in een Feyenoord-shirt. Ik heb er geen minuut over nagedacht. Ik heb bedankt en gezegd dat ik geen interesse heb", vertelt Lang stellig. 

Wedden

Meer odds

De Oranje-international, die weer terug is na blessureleed, heeft na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (zege PSV) nog een onderonsje gehad met Feyenoord-trainer Arne Slot, die hij dus in een eerder stadium afwees. "Ik heb gezegd dat het niks persoonlijks is en dat ik heel veel respect heb voor hem. Ik zei dat hij me moet bellen als hij ooit weggaat bij Feyenoord."

Leeds United
In de podcast maakt Lang ook bekend dat hij Premier League-interesse genoot toen hij nog speler van Club Brugge was. "De media schreef dat ik rond was met AC Milan, maar ik was eerder dicht bij een overstap naar Leeds. Leeds wilde me kopen voor veertig miljoen euro van Brugge. Uiteindelijk is de deal geklapt en toen zat ik er mentaal wel echt even doorheen. Marcelo Bielsa twijfelde aan hoeveel arbeid ik kon verrichten zonder bal…"