De Boer getergd na Feyenoord - Atlético: 'Ik zeg het maar op zijn Amsterdams...'

De Boer getergd na Feyenoord - Atlético: 'Ik zeg het maar op zijn Amsterdams...'

28-11-2023 23:40 Laatste update: 29-11-2023 07:35
61

Feyenoord is geëlimineerd in de Champions League door drie 'schijtgoals'. Die conclusie trekt Ronald de Boer na de 1-3 nederlaag tegen Atlético Madrid. Het doelpunt van Mario Hermoso stoort hem het meest.

"Ik zeg het maar op zijn Amsterdams: ze maken drie schijtgoals", zegt De Boer bij Ziggo Sport. Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez maakten eigen goals, maar de 0-2 van Atlético-verdediger Hermoso sprong bij de oud-international het meest in het oog. "Het is totaal onbewust. To-taal onbewust. Hij kijkt niet eens. Hermoso wil de bal verlengen naar de tweede paal, naar iemand van zijn medespelers. Dit is echt geen bewussie."

Wedden

Meer odds

Bij RTV Rijnmond is ook Geert den Ouden duidelijk. "Hermoso maakt dit doelpunt een keer in zijn leven. Een Spaanse verslaggever achter mij had het over Marco van Basten, maar dat hij dat durft te noemen is al jammer", aldus de voormalige spits. Volgens De Boer was de zege van Atlético wel terecht. "Ze hadden weinig te duchten van Feyenoord. Een halve kans is soms een goal, dat zijn de wetten van de Champions League. Daar is Feyenoord in tekort geschoten."