Lammers reageert ontdaan op ontslag bij Heracles: 'Ben het hier niet mee eens'

Lammers reageert ontdaan op ontslag bij Heracles: 'Ben het hier niet mee eens'

12-12-2023 11:18 Laatste update: 16:13
67

John Lammers is het niet eens met zijn ontslag bij Heracles Almelo. De coach kreeg dinsdagochtend zijn congé bij de promovendus, maar hij baalt er enorm van. Lammers accepteert zijn ontslag wel.

"Ik had zelf zeker het gevoel dat we het met elkaar nog konden omdraaien en ben ervan overtuigd dat we er in waren gebleven", zegt een balende Lammers over zijn ontslag. "We hadden een plan klaarliggen voor na de winterstop, ik vind het jammer dat ik dat plan niet meer mag uitvoeren. Helaas heeft de clubleiding deze beslissing genomen. Daar ben ik het niet mee eens, maar ik zal het moeten accepteren."

Wedden

Meer odds

Technisch directeur van Heracles, Nico-Jan Hoogma, vindt het ook jammer dat deze beslissing heeft moeten vallen. "Wij hebben helaas niet meer het vertrouwen dat we de negatieve spiraal waarin we zijn beland met John kunnen omdraaien. We hebben uit de laatste zes duels drie punten gehaald, dan komt onze doelstelling, handhaving in de eredivisie, onder druk. Voor het kampioenschap en de promotie vorig jaar zijn we hem natuurlijk erg dankbaar."