Bosz lijkt geëmotioneerd te raken op persconferentie PSV: 'Begrijp ik wel'

Bosz lijkt geëmotioneerd te raken op persconferentie PSV: 'Begrijp ik wel'

12-12-2023 23:20 Laatste update: 23:23
83

De tranen leken bij Peter Bosz in de ogen te springen, toen hij Malik Tillman na het Champions League-duel tussen PSV en Arsenal (1-1) een gigantisch compliment gaf. Marco van Basten begrijpt dat wel.

"Ik vond Tillman bijna eng, zo goed. Daar heb ik op de bank echt van zitten genieten", zei Bosz, die vervolgens geëmotioneerd leek te raken. "Hij speelde een goede wedstrijd", reageert Van Basten met gevoel voor understatement in de studio van Ziggo Sport.

Tekst gaat verder onder de video

"PSV voetbalde goed met een hoop jonge jongens, die elkaar makkelijk vonden. Snel en effectief, ze hebben veel kansen gecreëerd. Dat vind ik best frappant, want er waren toch wissels waarvan ik nog moest zien hoe ze het zouden doen. Dat hebben ze wel goed gedaan."

Van Basten krijgt vervolgens de vraag of hij zich kan voorstellen dat hij geëmotioneerd zou raken door het spel van een van zijn spelers. "Ja, als jouw keuze goed uitpakt, dan ben je blij en als je blij bent, ben je emotioneel. Het is een fijne emotie, daar kun je alleen maar blij mee zijn. Ik kan begrijpen dat Bosz heel gelukkig is."