Van Basten ziet Ten Hag en 'treurig' United afdruipen: 'Jochies van 17 of 18...'

Van Basten ziet Ten Hag en 'treurig' United afdruipen: 'Jochies van 17 of 18...'

12-12-2023 23:49
28

Marco van Basten leeft mee met Erik ten Hag. Manchester United verloor dinsdagavond ook van Bayern München, waardoor de Engelse grootmacht al voor de kerst van het Europese toneel verdwijnt.

"Het is treurig om te zien. Het niveau is gewoon niet goed genoeg", begint Van Basten bij Ziggo Sport. "De spelers van Bayern zijn stuk voor stuk betere spelers. Betere techniek, sneller, handiger en slimmer. Ook is gebleken dat FC Kopenhagen en Galatasaray te sterke ploegen zijn voor dit Manchester United. Het is natuurlijk een grote club, maar momenteel is het team gewoon zwak."

Wedden

Meer odds

Daarnaast merkt San Marco iets op over de wissels van Ten Hag. "Het zijn jochies van zeventien of achttien die in moeten vallen bij zo'n grote club, dat is echt vreemd. Ook al zijn er veel geblesseerden, het niveau van de spelers is gewoon niet van het niveau wat je van United verwacht."

Van Basten heeft met Ten Hag en de spelers van United te doen. "Ze doen er alles aan. Je kunt die jongens in principe ook niks verwijten, want ze zijn niet beter. Ze kunnen elkaar niet helpen en je ziet weinig individuele klasse. Het is gewoon niet goed genoeg", aldus Van Basten.