Slot verwacht gemotiveerd Feyenoord: 'Anders is er iets mis met je'

Slot verwacht gemotiveerd Feyenoord: 'Anders is er iets mis met je'

13-12-2023 16:32
56

Feyenoord speelt de laatste wedstrijd in de Champions League op woensdagavond op Celtic Park. Ondanks dat er sportief gezien niets meer op het spel staat voor de Rotterdammers, verwacht trainer Arne Slot dat zijn elftal zich van zijn beste kant zal laten zien. Zo geeft hij voorafgaand aan de wedstrijd aan op de persconferentie.

"Wij hebben er heel veel zin in", vangt Slot aan. "Bij ons heeft niemand meer dan vijf Champions League-wedstrijden gespeeld. Als je hier door het tunneltje loopt en je hebt dan nog geen zin in voetballen, dan is er misschien iets mis met je. Maar: ja, we moeten ook rekening houden met de volgende wedstrijden. We gaan kijken welke spelers we kunnen gebruiken."

Ook werd de oefenmeester gevraagd hoe hij denkt over de prestaties van zowel Feyenoord als Celtic in de poule. "Ik vind dat wij en Celtic het goed gedaan hebben. Je hebt een beetje geluk nodig, en morgen spelen twee ploegen tegen elkaar die echt helemaal geen geluk hebben gehad. Dat geluk maakt het verschil voor ploegen zoals Celtic en wij, vorig jaar hebben we het wél gehad in de Europa League", zo stelt Slot.

"Celtic heeft pech dat ze maar één punt hebben", vervolgt de trainer. "Als ze er meer hadden gehad, was het morgen nog ergens om gegaan. Als je ziet hoe moeilijk Lazio het heeft in de competitie, was dit een mooie gelegenheid voor Celtic of ons geweest om door te gaan. Ik verwacht morgen een vol stadion en een reactie van Celtic", aldus Slot, doelend op de nederlaag die Celtic in het weekend leed in de Schotse competitie.