Kwakman spot 'oerdom' moment bij Feyenoord: 'Never nooit teruggedraaid'

Kwakman spot 'oerdom' moment bij Feyenoord: 'Never nooit teruggedraaid'

14-12-2023 08:03
38

Keek Kwakman spreekt van een 'oerdom' moment tijdens Celtic - Feyenoord. Voor rust veroorzaakte Ramiz Zerrouki een strafschop en volgens de verdediger annex middenvelder werd de penalty terecht gegeven.

Zerrouki worstelde met zijn directe tegenstander bij een corner, waarna de Celtic-speler naar de grond ging. "Zerrouki gaat met zijn armen wijd staan. Dat is op zich niet erg, want je probeert een beetje contact te maken", zegt Kwakman bij Voetbalpraat op ESPN. De scheidsrechter hield Zerrouki en diens opponent al nauwlettend in de gaten. "Als je al gewaarschuwd bent... Die gozer (van Celtic, red.) doet dat natuurlijk slim."

Wedden

Meer odds

Kwakman stelt dat Zerrouki 'geen échte kopper' is. "Dan probeer je contact te zoeken. Maar ik snap dat de scheidsrechter een penalty gaf", aldus de analist. "Hij raakt hem uiteindelijk in het gezicht, dan wordt het never nooit teruggedraaid. Hij had zijn armen naar beneden moeten houden." Kwakman benadrukt dat hij het eens is met het besluit van de leidsman. "Ik vond het te billijken dat hij een penalty gaf. Het was gewoon oerdom van Zerrouki."