Feyenoord krijgt na Champions League-exit volgende UEFA-boete op de mat

Feyenoord krijgt na Champions League-exit volgende UEFA-boete op de mat

15-12-2023 23:05
79

Feyenoord heeft maar weer eens een boete opgelegd gekregen van de UEFA. De Rotterdammers moeten 32 duizend euro aftikken, doordat er vuurwerk is afgestoken en trappen zijn geblokkeerd tijdens het thuisduel met Atlético Madrid.

In een rapport maakt de UEFA bekend dat Feyenoord opnieuw beboet is. De penningmeester van de Rotterdamse club moet 26 duizend euro betalen doordat er trappen zijn geblokkeerd tegen Atlético, terwijl het afsteken van vuurwerk Feyenoord nog eens zesduizend euro kost. Daarmee komt de totale boetesom uit op 32 duizend euro.

Het is zeker niet de eerste keer dat Feyenoord straf krijgt van de UEFA. Dit seizoen staat de teller al op 112.250 euro aan UEFA-boetes, terwijl de landskampioen in de vorige twee seizoenen in totaal ruim acht ton kwijt was aan sancties van de Europese voetbalbond.

De wedstrijd tegen Atlético was voorlopig de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Champions League. Na de winter is de ploeg van trainer Arne Slot actief in de Europa League. Maandag hoort Feyenoord bij de loting wie zijn tegenstander wordt in de tussenronde van het tweede Europese toernooi.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!