'Gimenez kan volgende topclub aan lijstje toevoegen: transfersom schrikt niet af'

'Gimenez kan volgende topclub aan lijstje toevoegen: transfersom schrikt niet af'

16-12-2023 13:11
131

Santiago Gimenez wordt genoemd bij veel Europese topclubs, maar volgens het Spaanse SPORT kan daar nu ook Bayern München bij worden gerekend. Een tikkeltje apart, want de Duitsers tikten afgelopen zomer nog 95 miljoen euro af voor Harry Kane.

Het lijkt er nog niet op dat de concrete interesse al is aangezwengeld, maar de naam van Gimenez zou wel gevallen zijn. Bayern wil volgens SPORT nog een nieuwe spits en daarvoor is de Mexicaan dus op de radar gekomen. Feyenoord zou een bedrag van vijftig miljoen euro willen hebben voor Gimenez en dat werd door Bayern alvast gezien als 'een betaalbare transfersom.'

Gimenez lijkt niet direct een basisplek te kunnen claimen in München, aangezien Kane nog altijd van onschatbare waarde is voor de ploeg. Tot nu toe scoorde de Engelsman 22 keer in twintig officiële wedstrijden voor Der Rekordmeister. Zijn Mexicaanse collega maakte er slechts twee minder in hetzelfde aantal duels. Gimenez werd eerder al met onder andere Real Madrid, FC Barcelona, Eintracht Frankfurt en Tottenham Hotspur in verband gebracht.

De Mexicaan Gimenez kreeg uit zijn thuisland al meerdere malen het advies om te vertrekken bij Feyenoord. Onder andere de Mexicaanse bondscoach en icoon Hugo Sanchez raadden hem al aan om naar een topclub te gaan.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!