'Feyenoord bepaalt topprioriteit: eerdere transfertargets niet langer haalbaar'

'Feyenoord bepaalt topprioriteit: eerdere transfertargets niet langer haalbaar'

23-12-2023 10:30 Laatste update: 10:50
70

Feyenoord gaat komende winter vol inzetten op een tweede rechter centrale verdediger achter Gernot Trauner. Dat meldt 1908.nl over de plannen van de Rotterdammers. Ook zet Feyenoord nog vol in op aanvallende versterkingen, vanwege het wegvallen van spelers in januari.

Vanwege de Asia en Africa Cup zijn onder andere Ayase Ueda en Yankuba Minteh. Mede daarom wil Feyenoord voor een versterking in de aanval gaan. Jovan Mijatovic is nog altijd een belangrijke kandidaat voor deze positie, mede omdat hij als rechtsbuiten en in de spits kan spelen. 

Naast de aanvallende posities is Feyenoord dus nog op zoek naar een rechter centrumverdediger. Trauner is blessuregevoelig en de Rotterdammers hebben nog geen goede backup. De namen van Nino Mota (Fluminense) en Chris Richards (Crystal Palace) vielen voor die plek. Eerstgenoemde lijkt echter op weg naar Nottingham Forest en laatstgenoemde krijgt weer veel speeltijd bij Crystal Palace.

Wat betreft verkopen luistert Feyenoord zeker naar aanbiedingen voor Marcos Lopez. De verdediger vindt zijn reserverol nu prima, maar wil graag ook een basisplek. Als Feyenoord een goed bod krijgt met een goed verhaal, dan is de clubleiding bereid om mee te werken aan een transfer van de Peruaan.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal of luister de aflevering op Spotify!