AZ dichtbij grote droom: 'Hebben wij ook aan bijgedragen dus zou mooi zijn'

AZ dichtbij grote droom: 'Hebben wij ook aan bijgedragen dus zou mooi zijn'

5 januari - 13:59
40

Max Huiberts durft nog altijd te dromen van een Champions League-ticket voor AZ. De technisch directeur van de Alkmaarders vindt dat zijn ploeg een groot aandeel heeft gehad in het halen van die twee plekken, dus hoopt hij ook dat de club daarvan kan profiteren.

"Het is een grote kans om een keer een Champions League-ticket te bemachtigen", vertelt Huiberts tegenover de NOS kijkend naar de huidige constructie wat betreft Europese tickets. "Daar hebben we met elkaar voor gezorgd en daar heeft ook AZ best wel een steentje aan bijgedragen. Het zou heel mooi zijn als wij daar ook van kunnen profiteren. Dat zou voor ons natuurlijk iets geweldigs zijn."

Wedden

Meer odds

Voor dit seizoen is AZ uitgeschakeld in Europa, nadat de Alkmaarders niet doorkwamen in een groep met Legia Warschau, Aston Villa en Zrinjski Mostar. Volgens Huiberts kan de focus daarom op de Eredivisie. "We hebben nog steeds heel veel goede spelers. Dus ik denk dat we volgende week tegen FC Twente weer fris aan de start staan en we weer die weg kunnen gaan inzetten. Zonder Europees voetbal, dus we hebben geen dubbel programma."

Beluister hieronder de eerste aflevering van VP's Atlas Leeuwen met de sterkste Afrika Cup ooit!