Excelsior zegt oefenduel met St. Pauli af: 'Moeten het noodgedwongen annuleren'

Excelsior zegt oefenduel met St. Pauli af: 'Moeten het noodgedwongen annuleren'

6 januari - 13:12 Laatste update: 13:14
4

Excelsior heeft een streep gezet door het oefenduel met FC St. Pauli, dat zondag zou worden afgewerkt. De Rotterdamse club kampt met te veel ziektegevallen, wordt bekend in een statement. 

De club meldt op de eigen site dat het duel niet doorgaat. 'Het oefenduel van FC St. Pauli, dat voor morgen gepland stond, gaat niet door. De selectie kampt met meerdere ziektegevallen tijdens het trainingskamp in Alicante, waardoor we het duel met de Duitsers noodgedwongen hebben moeten annuleren. Selectie en staf verblijven sinds woensdag in Alicante om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De ploeg zal maandag terugvliegen naar Nederland', valt te lezen.

Wedden

Meer odds

St. Pauli staat tweede in de 2. Bundesliga en zou een goede graadmeter zijn voor de Rotterdamse ploeg, maar nu wordt het trainingskamp afgesloten zonder opponent in het weekend. Excelsior staat zelf twaalfde in de Eredivisie en moet de slechte reeks aan het einde van de eerste seizoenshelft zien te doorbreken. Excelsior trapt 13 januari weer af en treft uitgerekend PSV.