'Veteraan Toornstra gewild: naast ADO ook twee Eredivisie-clubs in de markt'

'Veteraan Toornstra gewild: naast ADO ook twee Eredivisie-clubs in de markt'

8 januari - 13:35 Laatste update: 15:26
32

Niet alleen ADO Den Haag, maar ook eredivisionisten FC Volendam en Heracles Almelo azen op de handtekening van Jens Toornstra. Dat meldt Voetbal International.

Hoewel het huidige seizoen nog lang niet voorbij is, wordt er achter de schermen al druk nagedacht over de selecties van volgend seizoen. Bij FC Volendam en Heracles Almelo schijnt de naam van Toornstra gevallen te zijn. De middenvelder wordt vanwege zijn aflopende contract bij FC Utrecht en zijn geringe speeltijd in de Domstad gezien als potentiële ervaren kracht op het middenveld. 

Eerder werd al duidelijk dat ADO Den Haag zijn pijlen ook op Toornstra heeft gericht. Wat in het voordeel van de Haagse club spreekt, is dat Toornstra er debuteerde in het betaald voetbal. Via FC Utrecht kwam hij uiteindelijk bij Feyenoord terecht, waar hij landskampioen van Nederland mee werd. 

Hoe concreet Volendam en Heracles voor Toornstra zijn, is nog niet bekend. Wel lijkt duidelijk dat de Eredivisie-veteraan (427 wedstrijden) niet hoeft te klagen over interesse uit Nederland.