'Geruchten Toornstra ontkracht: middenvelder schenkt klare wijn over toekomst'

'Geruchten Toornstra ontkracht: middenvelder schenkt klare wijn over toekomst'

8 januari - 18:55 Laatste update: 9 januari - 10:19
23

De kans dat Jens Toornstra daadwerkelijk gaat vertrekken bij FC Utrecht is vrij klein. Dat meldt Dennis van Bergen, journalist van onder andere het Algemeen Dagblad. De middenvelder zou interesse genieten van meerdere clubs.

'Wat betreft Jens Toornstra: hij is niet in gesprek met ADO Den Haag. De middenvelder wil voor zijn kans gaan bij FC Utrecht', zo meldt Van Bergen via X. Eerder kwam naar buiten dat ADO Den Haag vier spelers wilde halen in de winterstop, waar Toornstra er dus één van was. De andere namen waren de spits Alex Schalk, doelman Nick Marsman en verdediger Jordy Buijs.

Onder andere Voetbal International en RTV Oost brachten naar buiten dat naast ADO Den Haag, ook FC Volendam en Heracles Almelo wel oren hadden naar een transfer van Toornstra. Ook de Eredivisie-clubs dreigen nu dus achter het net te vissen. De 34-jarige Toornstra vertrok in de zomer van 2022 van Feyenoord naar Utrecht om meer aan speeltijd toe te komen. Dit seizoen deed hij in vijftien officiële duels mee bij Utrecht en scoorde hij één keer.