'Duitse media drukken Turkse geruchten rond mogelijke huurtransfer Haller kop in'

'Duitse media drukken Turkse geruchten rond mogelijke huurtransfer Haller kop in'

9 januari - 11:50 Laatste update: 13:58
21

Sebastien Haller is op dit moment niet in gesprek met Besiktas over een huurdeal. De Ivoriaanse spits krijgt weinig speeltijd bij Borussia Dortmund, maar er speelt nog niks rond een transfer naar Turkije. Dat meldt de Duitse krant Ruhr Nachrichten na eerdere berichtgeving van het Turkse Hurriyet.

Er zou nog geen enkel gesprek gevoerd zijn en ook geen interesse zijn getoond vanuit de Turkse club. De Turkse krant meldde eerder dat er er zelfs al een akkoord zijn tussen Dortmund en Besiktas, waarbij de Turken het hele salaris van Haller zouden overnemen. Daar blijkt dus niets van waar. Haller zou ook niet eens direct inzetbaar zijn, aangezien hij zich op dit moment met Ivoorkust aan het voorbereiden is op de Afrika Cup.

Haller speelt dit seizoen voornamelijk tweede viool achter de vaste Dortmund-spits Nicolas Füllkrug. Allebei de spelers zijn groot en een echte targetman, waardoor het voor de Duitse club lastig is om ze allebei op te stellen. Turkse media kwamen eerder ook al met het verhaal dat Steven Berghuis in de belangstelling stond van Besiktas. Hij bevestigde zelf aan ESPN dat er in de zomer is geïnformeerd, maar dat hij in januari nog niets heeft gehoord.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!