RKC heeft officieel beet en haalt verloren zoon terug naar Waalwijk

RKC heeft officieel beet en haalt verloren zoon terug naar Waalwijk

13 januari - 10:57
29

Mats Seuntjens is weer speler van RKC Waalwijk. De Brabanders maken het nieuws zaterdag bekend, nadat het contract van de aanvaller bij FC Utrecht werd ontbonden. Volgens RKC zorgt Seuntjens voor een 'bak ervaring' in de selectie.

Voor Seuntjens zelf was het een makkelijke keuze om terug naar Waalwijk te trekken. "Ik ben enorm enthousiast om weer aan te sluiten bij RKC Waalwijk. Ik voel een sterke verbinding met de werkwijze van RKC en voel mij thuis bij de club. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn bijdrage te leveren aan dit team." Vorig seizoen speelde Seuntjens al een half jaar voor RKC, alvorens hij vertrok naar Utrecht.

Ook algemeen directeur van RKC, Frank van Mosselveld, is blij met de terugkeer van Seuntjens. "Wij zijn trots op het feit dat Mats opnieuw voor RKC kiest en onze voorhoede direct komt versterken. Mats herkent en waardeert de cultuur en visie van RKC, waardoor zijn rentree snel beklonken was."

De in Breda geboren Seuntjens speelde de eerste helft van dit seizoen in Utrecht. Een doorslaand succes was dit niet direct te noemen. Hij speelde in vijftien wedstrijden mee en maakte één goal en gaf één assist. RKC staat op dit moment zestiende in de Eredivisie. De Waalwijkers begonnen de tweede seizoenshelft met een verlies tegen Heracles Almelo vrijdagavond.