Ajax-talent kondigt afscheid alvast aan: 'Ik wil jullie bedanken voor alles'

Ajax-talent kondigt afscheid alvast aan: 'Ik wil jullie bedanken voor alles'

13 januari - 15:57
38

Stanis Idumbo Muzambo heeft op Instagram zijn vertrek bij Ajax aangekondigd. De Belgische aanvaller zal de overstap maken naar Sevilla en spreekt zijn dankwoord uit aan de supporters en trainers van Ajax.

De overstap van Idumbo Muzambo hangt al even in de lucht. De clubs hebben de transfer nog niet bevestigd, maar de achttienjarige buitenspeler neemt op Instagram alvast afscheid van Ajax. 'Beste Ajax-supporters en -trainers', begint Idumbo Muzambo zijn bericht. 'Ik wil jullie van harte bedanken voor alles wat jullie voor he hebben gedaan tijdens mijn tijd bij Ajax.'

'Jullie steun en advies waren van onschatbare waarde. Ik ga nu op weg naar een nieuw project, maar ik zal de lessen die jullie me geleerd hebben nooit vergeten. Bedankt voor alles!', besluit Idumbo Muzambo zijn bericht.

Bij Ajax heeft de jeugdinternational een contract dat komende zomer afloopt. Naar verluidt incasseren de Amsterdammers toch nog een som van 300.000 euro voor Idumbo Muzambo, de gebruikelijke opleidingsvergoeding. Daarnaast zou Ajax nog een doorverkooppercentage bedongen hebben.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stanis Idumbo ✞ (@stanis_idumbo7)