Ralf Seuntjens spreekt Mats vermanend toe: 'Maher vond hem één van de beste'

Ralf Seuntjens spreekt Mats vermanend toe: 'Maher vond hem één van de beste'

14 januari - 12:54
11

Ralf Seuntjens vindt dat Mats Seuntjens niet alles uit zijn carrière haalt. De spits van De Graafschap spreekt zijn broertje bij Goedemorgen Eredivisie vermanend toe.

Mats Seuntjens liet deze week zijn contract ontbinden bij FC Utrecht, waar hij geen basisplaats wist te bemachtigen. Het maakte de weg vrij voor een terugkeer naar RKC Waalwijk. De 31-jarige aanvaller tekende een contract tot het einde van het seizoen in het Mandemakers Stadion.

Sjoerd Mossou haalt aan dat (oud-)teamgenoten stuk voor stuk lyrisch zijn over de kwaliteiten van Mats Seuntjens. Broer Ralf erkent dat. "Soms denk ik wel: je hebt niet de maximale potentie eruit gehaald. Ik speel nu met Mimoun Mahi, die met Adam Maher had gesproken. Maher heeft gewoon bij PSV gespeeld, maar die zei: Mahi geloof me, deze jongen is één van de beste spelers waar ik heel mijn carrière mee gespeeld heb. Het is niet normaal wat die jongen kan."

"Als zulke spelers dat over hem zeggen...", vervolgt Ralf. "Bij AZ heeft hij het wel goed gedaan. Dan verwacht je dat hij vanaf daar nog een stap maakt of op dat niveau blijft bij AZ. Ik weet dat hij dat kan. Soms irriteert dat wel een beetje. Dat hij nu bij RKC zit, met alle respect. Hij zou hoger moeten spelen."