Voormalig ADO-speler kent 'geen genade' met oude club: 'We moeten ze pakken'

Voormalig ADO-speler kent 'geen genade' met oude club: 'We moeten ze pakken'

16 januari - 09:25 Laatste update: 09:33
16

Voormalig ADO Den Haag-speler Bram Wennekers hoopt met zijn huidige ploeg Excelsior Maassluis te stunten tegen zijn oude club in de achtste finale van de KNVB Beker. In de eerste ronde wisten ze al te verrassen tegen FC Volendam.

Wennekers kwam in de jeugd uit voor ADO, maar kent geen warme gevoelens meer voor de club. "Ik heb er drie jaartjes gelopen, dus het is een klein deel van mijn carrière geweest waar ik veel heb geleerd. Maar ik heb er geen hele warme gevoelens bij. Het enige is dat we ze moeten pakken", vertelt hij tegen ESPN. De aanvaller wil graag doorbekeren ten koste van de Hagenezen. "We kennen sowieso geen genade. We gaan er 100.000% tegenaan."

Wedden

Meer odds

Zijn trainer Steye Jacobs geniet tot nu toe van de bekerwedstrijden. "Het zijn mooie affiches, want het is elke keer erop of eronder. Die spanning zie je in de groep en je merkt het in de voorbereiding. We hebben nu elke keer feest gehad. Tot nu toe is het geweldig om mee te maken."

Voor de wedstrijd in de TOTO KNVB Beker wijkt Excelsior Maassluis uit naar Het Kasteel. De ploeg wordt ook in het stadion van Sparta massaal gesteund. De aftrap is dinsdagavond om 18:45.