'Feyenoord vangt bot in Premier League: voorlopig streep door huurdeal'

'Feyenoord vangt bot in Premier League: voorlopig streep door huurdeal'

22 januari - 14:31
27

Feyenoord lijkt een streep te moeten zetten door de komst van Neco Williams. Nottingham Forest heeft een aanbieding uit Rotterdam-Zuid van tafel geveegd, meldt Sky Sports.

Feyenoord wilde Williams tot het einde van het seizoen huren, met optie tot koop. Nottingham Forest voelt daar echter niets voor en heeft de Rotterdammers nul op het rekest gegeven. De laatste weken komt de rechtsbenige verdediger weer vaker aan spelen toe onder manager Nuno Espírito Santo.

Williams (22) maakte in 2022 voor twintig miljoen euro de overstap van Liverpool naar Nottingham Forest, waar hij nog tweeënhalf jaar onder contract staat. Veel komt hij niet aan spelen toe, maar door de Afrika Cup-deelneme van zijn concurrenten Serge Aurier (Ivoorkust) en Ola Aina (Nigeria) is zijn perspectief veranderd. Bij Forest speelt ook wereldkampioen Gonzalo Montiel.

Feyenoord is op zoek naar versterking voor de verdediging, zodat alle posities dubbel bezet zijn. Arne Slot liet na de zege bij Vitesse (1-2) al doorschemeren dat de aanvankelijke transfertargets niet op weg zijn naar De Kuip. "Het lijkt niet te gaan lukken. Er zullen weer nieuwe spelers op ons pad moeten komen", aldus de trainer.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!